Nyheder

Bæredygtig ansvarlighed

Når du handler hos Møllers online landhandel er du med til at undgå resourcespild og du medvirker samtidigt til at skåne miljøet. Møllers online landhandels butik og lager ligger i et af Danmarks største naturområder på en ældre gård. Firmaet er en familie som i hverdagen lever med recycling / genbrug som et miljørigtigt valg i vores liv og dette har vi altid gjort. Vi er en ægte “gør det selv” familie fra Vestjylland, som detaljeret har gennemset og testet hver enkelt vare i webshoppen.

Vi tror på at passe på miljøet og et af de vigtigste måder er netop ved at genbruge og derved begrænse store miljøbelastende masse produktioner.

Derudover holder vi af dansk design og holdbarhed.

Vi reparerer også effekter så de genskabes til original stand og upcycler i vores fritid. Vi har hjerte for de historier der ligger i specielle ting og gør hvad vi kan for at bringe denne historie videre til dig i original stand når du køber en vare. Vi bryder os ikke om at kassere brugbare smukke ting.

Hos Møllers online landhandel er vi også bæredygtige under transport.

Varer som du har købt, pakkes på forskellige måder alt efter størrelse og vægt. Vi anvender genbrugs bobleplast og genbrugspap og sender i dobbeltsidede genbrugs papkasser, 3 lags genbrugs papkasser eller for de helt små forsendelser bruger vi bobleplast og pap.

Du vil også ofte finde at vi anvender genbrugs avis papir m.m som kassefyld.

Vores fragtpriser starter ved 29,- for de mindste pakker og alle forsendelser er forsikret op til 4500,- ved GLS.

Læs meget mere om os og fragt under menupunktet “Vilkår” på siden.
0